Selecteer een pagina

Kunst 10 daagse Bergen 2012

De Kunst10daagse 2012 is een evenement waarbij meer dan 200 kunstenaars exposeren op evenzoveel locaties in het lommerrijke kunstenaarsdorp Bergen in Noord- Holland. Traditioneel vindt deze festiviteit plaats gedurende de laatste 10 dagen van de maand oktober en is daarmede oprecht een cultureel herfstfestival. De Kunst10daagse is breed geprogrammeerd met een artistiek en toegankelijk palet aan beeldende kunst; zowel schilderkunst als beeldhouwwerk, fotografie, etsen en keramiek. Daarnaast staan er op meerdere locaties in Bergen muziek- en toneel- voorstellingen op het programma.
In 2012 is het thema voor de Kunst10daagse: Jubileum!
Natuur is een belangrijke inspiratiebron voor beeldende kunstenaars en was ooit een reden voor de schilders van de Bergense School om zich in ons mooie dorp te vestigen. Kunst spreekt voor zich en het hoort bij ons als brood en water.
Wij nodigen u uit te genieten van onze kunst; blader daarvoor door onze website, laat u inspireren en raak dan gemotiveerd om ons kunstenaarsdorp te bezoeken tijdens de Kunst10daagse.
Tot ziens in oktober 2012.